luni, 6 iunie 2011

Următorul Google Nexus va fi construit de HTC sau LG

Linia de produse Nexus , pusă în rol de platformă oficială pentru gama de dispozitive smartphone cu sistem de operare Google Android, numără deja două modele foarte apreciate şi-l va primi în curând şi pe cel de-al treilea, un telefon produs se pare de HTC, sau LG.



Presupusul prototip pentru următorul Google Nexus este lipsit de obişnuitele butoane tactile poziţionate în partea inferioară a ecranului şi demonstrează elemente de design specifice mai degrabă produselor HTC şi nu LG. Dispozitivul va rula probabil Ice Cream Sandwich, următoarea versiune a sistemului de operare Android.

Chiar dacă această imagine nu oferă prea multe indicii, lipsa butoanelor tactile indică spre folosirea unei versiuni de Android a cărei interfaţă este apropiată mai degrabă de cea întâlnită pe tabletele cu Android Honeycomb, şi nu telefoane cu Android Gingerbread.

Printre altele, lista specificaţiilor va cuprinde probabil şi o cameră frontală, respectiv conectivitate 3G HSDPA+.

Numele oficial pentru următorul smartphone din familia Nexus nu a fost stabilit încă, dar este suficient timp rămas pentru asta până la lansarea aşteptată în luna decembrie, împreună cu noua versiune Android Ice Cream Sandwich.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu