luni, 6 iunie 2011

Toshiba Thrive – o nouă tabletă cu Android 3.1 Honeycomb

Toshiba Thrive este o tabletă cu sistem de operare Android 3.1 , ce urmează a fi lansată în nu mai puţin de trei versiuni diferite, disponibile cătresfârşitul lunii iulie.



Tableta echipată cu un ecran capacitiv de 10.1 inch, bazat pe matrice IPS, foloseşte un procesor dual-core din familia Tegra 2. Lista facilităţilor cuprinde un port HDMI de mărime normală , foarte util atunci când dorim să vizionăm colecţia de filme direct pe ecranul televizorului, un conectorUSB pentru ataşarea unui dispozitiv de stocare extern sau alte accesorii.



Design-ul tabletei poate fi personalizat înlocuind capacul care acoperă partea din spate cu una din versiunile disponibile în diverse nuanţe de culoare.

Toshiba a decis să nu intervină prea mult asupra interfeţei standard oferită de Android 3.1, aplicând doar tehnologia proprietară Resolution + pentru îmbunătăţirea luminozităţii imaginii, alături un manager de fişiere îmbunătăţit şi alte câteva aplicaţii, printre care se numără QuickOffice şiLogMeIn.


Toshiba Thrive va fi lansată peste aproximativ o lună, în versiuni cu 8 GB, 16 GB şi 32 GB memorie internă, care pot fi achiziţionate pentru 429, 479, respectiv 579 dolari.

Via Go4IT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu