vineri, 8 iunie 2012

Ma mut...nu chiar...

    Si acum este timpul pentru un mic log din partea mea. Nu am mai spus nimic de ceva timp, in mare parte pentru ca nu am avut timp, in mare parte pentru ca nu am avut chef, in mare parte pentru ca nu m-am simtit in stare.
    In fine. Trecem la subiect. Multe telefoane...Galaxy S III, HTC One S, One X, One V, LG 4X si Optimus 3D II, Xperia S, Galaxy Nexus, Meizu MX, foarte multe despre care nu am de gand sa vorbesc neaparat. Poate un Galaxy S III cu foarte multe fuctii software si procesor quad-core Exynos de 1,4ghz si ecran SuperAMOLED HD merita amintit si HTC One X cu Sense 4.0, procesor Tegra 3 de 1.5ghz si ecran HD Super LCD II.
   Multe tablete si multe targuri. Nexus Tab, multe Asus-uri, Acer-uri si Toshiba-uri si cu Windows 8 RT si cu Android si chiar si cu ambele. A fost CES, Computex, Mobile World Congress si vor mai fi si altele in scurt timp. Au aparut o groaza de chestii...de la ochelarii speciali ai lui Google cu Android la un calculator miniatural cu Android 4.0 de 90$. Tablete romanesti accesibile si tot felul de chestii electronice. Foarte sweet.
   As vrea de fapt sa vorbesc despre mine putin. Putini probabili stiti ca initial am avut un Galaxy S. Ei bine, intre timp, mi-am luat un Galaxy S II, apoi un Galaxy Mini si mai apoi un Google Nexus S. Apoi am luat o tableta romaneasca, apoi am trimis-o inapoi, apoi am luat un Google Galaxy Neuxs, apoi am vandut Nexus S-ul si Galaxy S-ul iar, Galaxy Mini-ul a revenit mamei mele. Acum insa, sunt pe cale sa pornesc din nou pe inca un drum nou, sub forma primului telefon cu Windows Phone 7 din viata mea, si anume Nokia Lumia 800. Am mai avut Nokia si inainte. Nokia cu Symbian S60 3rd Edition Feature Pack 2 chiar (sub forma lui Nokia N95 8GB), insa nu am mai avut un telefon cu Windows Phone pana acum. Asa ca...am ales sa incerc ceva diferit. Si cum IPhone-ul mi se pare prea scump si ordinar, am avut de ales intre Blackberry, Android sau Windows Phone. Si am mers pe Windows Phone. Sa nu fiu inteles gresit. Inca voi mai avea Galaxy Nexus-ul (pe care il iubesc efectiv) si Galaxy S II-ul (care e un power-house chiar si dupa standardele actuale) si inca cred ca Android e superior WP7, insa am vrut ceva nou. Si cum SIII, One S si One X sunt prea scumpe, Xperia S nu ma prea atrage si Galaxy Note e totusi mare am mers pe ceva mai mic, cu un singur nucleu si cu ecran de 3.7' AMOLED. Acum inca il astept (culoarea albastra) si sper ca voi fi fericit chiar daca este un pariu urias pentru mine (as fi preferat oricare alt Android insa chiar am vrut ceva nou - gandul imi spunea SIII, Note, One X, One S, Xperia S, dar inima imi spunea Lumia 800).
   Asa ca in asteptarea telefonului, am vrut doar sa va dau de stire ca ma mut pentru o scurta perioada, de la Android la WP7 (sau WP8 din moment ce Apollo sau WP8 sau W8RT se lanseaza pe 20 iunie si eu sper un update). Asa ca...Cius!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu